Versosto rekrytoi

Rekry 2018-04-26T16:23:01+00:00

Miltä kuulostaisi kesä suomalaisten suosikkilomakohteessa? Loputtoman pitkä rantaviiva Välimerelle, keskilämpötila yli 20 celsiusastetta, sateisia päiviä ei ole.

Haemme
ASIAKASHANKKIJOITA ESPANJAAN JA OULUUN

Tänä kesänä sinun ei tarvitse valita kesätöiden ja rantaloman väliltä. Tule meille töihin Etelä-Espanjan Fuengirolaan! Versosto tarjoaa kahdellekymmenelle ahkeralle ja innostuneelle asiakashankkijalle paikan. Toimitilamme sijaitsevat Fuengirolan keskustan lähellä Los Bolichesissa. Toimistolta on lyhyt matka rannalle sekä Los Bolichesin juna-asemalle.

Asiakashankinta tapahtuu puhelimitse Suomeen. Me pidämme täällä hyvät tauot, joten päivän jaksaa työskennellä tehokkaasti. Työskentelemme useamman eri toimialan parissa, joten voit itse vaikuttaa siihen, mitä alaa haluat meillä edustaa.

Näissä hommissa asenne ja motivaatio takaavat heti hyvän palkan! Provisiopalkkauksella tuomme hyvän kannustimen työhön. Me maksamme takuupalkkaa, joten tienaat heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien vaikka et vielä olisikaan valmis myyntitykki. Reippaan myyjän ansiot kohoavat kuitenkin reilusti yli takuupalkan.

Meillä työviikko aloitetaan viikkopalaverilla, jossa suunnittelemme tulevan viikon kuviot ja käymme porukalla läpi seuraavat tavoitteet. Järjestämme myös viikko- ja kuukausikohtaisia skaboja ja bonuksia. Ahkerimmat pääsevät vesihiihtämään, veneretkelle, sukeltamaan, tai surffaamaan.

Työsuhteen pituus on yhdestä kolmeen kuukautta. Kesätyöt sijoittuvat toukokuun puolen välin ja elokuun lopun välille. Kustannamme sinulle lennot, ja autamme sinua asuntoon liittyvissä asioissa. Aikaisempi työkokemus myyntityöstä, asiakashankinnasta tai puhelinmyynnistä katsotaan eduksi, mutta ei ole hakemisen ehto.

Soittele, niin kerromme tästä työstä lisää. Voit laittaa myös hakemuksen ja CV:n meille sähköpostiin. Suomen toimistomme sijaitsee Oulussa, joten olet tervetullut myös tänne juomaan kahvit!

+358 45 155 8988
Lari Pelkonen
lari.pelkonen@versosto.fi

+358 44 974 9975
Tuomas Rahkola
tuomas.rahkola@versosto.fi

+358 45 314 3534
Altti Inkeroinen
altti.inkeroinen@versosto.fi