Project Description

”Viisi vuotta yrittäjyyskasvatuksen ytimessä ovat tehneet Villestä alan rautaisen asiantuntijan.”
Ville tekee työtään innovatiivisesti, suurella sydämellä”

Ville Laitila on yrittäjyysvalmentaja, opettaja ja yrittäjä. Ville ei pelkää haasteita – benjihyppykin on kokeiltu.

Ville valmentaa kansanopistossa yrittäjyyslinjaa, jota hän on myös ollut perustamassa. Yrittäjyyslinjalla opiskelijat pyörittävät yritystoimintaa käytännössä NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa. Linjan opintoihin kuuluu myös 3000 messuvierasta keräävien Reipas-messujen järjestäminen. Yrittäjyyslinjan keskeisiin periaatteisiin kuuluvat yrittävän asenteen omaksuminen ja käytännön kautta oppiminen. Linjan opiskelijat ovat niittäneet mainetta valtakunnallisissa yrittäjyyskilpailuissa jo viiden vuoden ajan.

Ville toimii Osuuskunta Versoston hallituksen puheenjohtajana. Versosto on kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille avoin osuuskunta, joka tarjoaa tukea, työkaluja ja verkostoja yrittämiseen.

Ville on toiminut myös itse yrittäjänä useaan otteeseen. Vuosina 1999-2000 hän osallistui 9. luokalla NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan yrityksellä Webintekijät NY. Opiskeluaikana hänellä oli Atk-huolto Laitila ja nykyisin hän toimii digitoimistoyrittäjänä toiminimellä Diginatiivi.

Esiintyjänä Ville on innostava  ja käytännönläheinen. Hän kertoo eläviä ja hauskojakin tarinoita nuorten yrittäjyydestä. Ville myös mielellään yhdistää esiintymiseen käytännön toimintaa ta vetää käytännönläheisiä työpajoja.

Ville ottaa lavan mielellään haltuun yhdessä nuorten kanssa. Kysy tarjous paketista, jossa Ville esiintyy yhdessä 1-2 nuoren yrittäjän kanssa.

Ville on palkittu vuoden NY-opettajana 2016.

Aiheet

  • Yrittäjyyskasvatus yleisesti
  • Osuuskunta yrittäjyyskasvatuksen välineenä
  • NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma
  • NY 24H -leiri
  • Yrittävä asenne
  • Kesäyrittäjyys
  • Opiskelijayrittäjyys

Korvaus

690 € + alv 24% / 60min

Kysy lisätietoja / Tarkista saatavuus