Project Description

Kännykän näytöllä vilkkuu numero, joka ei ole entuudestaan tuttu. Poika antaa puhelun mennä ohi, mutta soittaa kuitenkin kohta uteliaana perään. “Moro, olit soittanut” -yhdeksäsluokkalainen poika aloittaa ujosti. Tiukan palautteen soittotyylistään saatuaan, päättyy puhelu kuitenkin onnellisesti. Ensimmäinen urakka on myyty. Yhdeksännen luokan alussa perustettu siivouspalvelu saa ensimmäisen urakkansa, kysynnän kautta. Samalla poika saa opin, joka ei unohdu.

Leo sai ensimmäisen kosketuksensa yrittäjyyteen jo 7-vuotiaana, hänen myydessään kahvia ja leivonnaisia veljensä kanssa perustamassaan kesäkahvilassa. Kahvilasta tehdyssä lehtijutussa näyttäytyy ujo poika. Kipinä oman jutun tekemiseen syttyi, ja on jatkanut kasvamistaan. Syksyllä 2016 syntyi Lattiasta Kattoon -siivouspalvelu, jonka kautta tuli arvokasta kokemusta palvelun hinnoittelusta ja markkinoinnista. NY-vuosi yrittäjänä -ohjelman kautta syntyi heti perään toinen yritys, englanninkielisiä tuotteita valmistava Peacy Creations. Omien tuotteiden myynti ovelta ovelle, myyntityö ständillä ja tuote-esittelyt kouluilla antoivat vahvan kokemuksen siitä, että “Hei, tää mun juttu on oikeesti hyödyllinen, ja porukka tykkää siitä” Nuori Yrittäjyys ohjelma toi mukanaan Suomen paras graafinen ilme- paras palveluyritys, paras sosiaalinen media, ja paras myyjä -palkinnot.

Nykyisin Leo toimii 16-henkisen Suomen Elementtikattojen asiakashankintatiimin vetäjänä, ja käy samalla lukiota. Nykyisen työn lisäksi johtamiskokemusta on kertynyt Reisjärven Reipas-messujen projektipäällikön tehtävästä. 16-vuotiaana johtamistyöhön lähteminen on tuonut loistavaa oppia isojen kokonaisuuksien hallinnasta, sekä tulospaineen käsittelystä.

Lavalla Leo pitää huolen, että hänen sanomansa välittyy tarinoiden, ja innostavan puhetyylin kautta kaikille.

Aiheet

  • Yrittäminen nuorena
  • Uskalla valita oma tie!
  • Ajattelutavan vaikutus tuloksiin
  • Jokainen päivä on mahdollisuus – Arjesta mielekästä

Korvaus

290 € + alv 24% / 60min

Kysy lisätietoja / Tarkista saatavuus