TIEDOTE
24.2.2019

Wanhan Aapiskukon yrittäjät Jenni Hilliaho ja Ida Kupari palkittiin ensimmäisinä Vuoden versostoyrittäjinä

Osuuskunta Versosto myönsi ensimmäiset vuosittaiset yrittäjäpalkintonsa nuorten yrittäjien sparrausjaksolla Piispalassa 23.2.2019 Jenni Hilliaholle ja Ida Kuparille. Palkinnon tavoitteena on tehdä näkyväksi nuorten osuuskuntayrittäjien onnistumisia ja kannustaa yrittämään.

Hilliaho ja Kupari pyörittivät Wanha Aapiskukko -kahvilaa menestyksekkäästi Käännän kylällä Kalajoella kesällä 2018. “Wanha Aapiskukko on hieno esimerkki nuorten kesäyrittäjyydestä, jonka Versosto mahdollistaa”, kommentoi voittajia osuuskunnan toimitusjohtaja Ville Laitila.

Rohkea onnistujat jatkavat tulevana kesänä

Perusteena osuuskunnan hallituksen tekemälle valinnalle oli Hilliahon ja Kuparin liikeidean rohkeus ja kesäyrityksen onnistuminen: Kesäkahvila ja kotieläinpiha sijaitsi 15 kilometrin päässä Kalajoen keskustasta. Asiakkaita riitti reilusti koko kahvilakaudelle, ja viiden viikon aikana liikevaihtoa kertyi 15 000 euroa (alv. 0 %).

Kahvila saakin jatkoa tulevana kesänä. “Toivon, että asiakkaat löytävät meille uudelleen. Tavoitteena on nyt lisätä markkinointia. Sama tunnelma kuin viime kesänä ja mukavia eläimiä, se on meijän kesän resepti.” Hilliaho kuvailee.

Lisätiedot

Ville Laitila, toimitusjohtaja
045 678 6785